Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

A TE VÉLEMÉNYED IS SZÁMÍT!

mkdebrecen - 2012-02-22

Tavaly szeptemberben indítottuk útjára azt az információgyűjtő kezdeményezésünket, melynek keretében egyrészről szeretnénk feltérképezni és képet alkotni az általatok leggyakrabban használt biciklis útvonalakról, másrészről pedig javaslatokat várunk olyan egyirányú utcákra vonatkozóan, melyeken véleményetek szerint fontos lenne a kerékpárosok kétirányú közlekedését biztosítani. Az összegyűjtött információk nemcsak számunkra szolgálnak majd tájékoztatásul, hanem a feldolgozást követően továbbítjuk azokat az Önkormányzat részére is, valamint veletek is megosztjuk.

Az információgyűjtés tehát még mindig zajlik, így ha eddig még nem osztottad meg velünk azt az útvonalat, amin nap mint nap kerekezel, illetve az egyirányú utcákkal kapcsolatos ötleteidet, akkor előtted a lehetőség, hogy megtedd ezt.

A feldolgozást megkönnyítendő, kérjük az alábbiak szerint továbbítsd majd részünkre az információkat.

1. Útvonal:

A napi rendszerességgel használt útvonaladat (munkába, iskolába járás, stb.) az utca nevek leírásával add meg úgy, ahogyan haladni szoktál rajta. Ezt továbbítsd majd részünkre az mkdebrecen@gmail.com e-mail címre. A "Tárgy" rovatba a következőt írd: "Erre kerekezek".

2. Egyirányú utcák:

Az egyirányú utcák esetében is az utca neveket kérjük feltüntetni. Kérjük az egyirányú utcákra vonatkozó javaslataidat külön e-mail-ben küldd majd el részünkre szintén az mkdebrecen@gmail.com e-mail címre!

A "Tárgy" rovatba a következőt írd: "Behajtani szabad".

Beküldési határidő: 2012. május 15.

Várjuk e-mailedet a fentiekkel kapcsolatban, mert mint azt a bejegyzés címében is jeleztük a Te véleményed is számít!