Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

AUTÓMENTES DÉRI TÉR 2013

mkdebrecen - 2013-09-22
autómentes nap, bebiciklizés, dkv, gyerekek, obb, szemléletformálás

Az Autómentes Nap igazán bringázásra csábító időjárással köszöntötte azokat, akik a gépkocsi helyett a bringát választották ezen a napon. Szép számban látogatták meg a Déri téren lévő városi rendezvényt. A Kerékpárosklub sátránál egész délelőtt egymásnak adták a helyet az ifjú bringások és szüleik. A gyerekek nagyon lelkesen dolgoztak a közlekedési témájú feladatlapjainkon, és bringás kérdéssorokon. A szülőket addig bringás témájú KRESZ feladatlappal késztettük gondolkodásra. A jutalom matricák ezúttal is büszkén kerültek fel a bringákra.

A bringás térképünk nagy érdeklődésre tartott számot

Sátorbontás előtt már kiürült a tér

Nagy érdeklődésnek örvendett ezúttal is a bringás tanácsadó tablósorozatunk. Több kerékpáros is szívesen vette szemügyre a kerékpározásra ajánlott kis forgalmú utcákat bemutató térképünket. Sokan szerettek volna hazavinni egyet ebből az új ötletünkből. Reméljük a következő rendezvényünkre már sikerül támogatót találnunk a gyártásához, hogy otthon is tanulmányozható legyen.
Ezúttal is nagy sikere volt a
Bebiciklizésnek, ismét teljes létszámmal indult a csapat.

A KRESZ totót nem csak kijavítjuk, hanem el is magyarázzuk a kérdéses részeket

Már félig kész a bringás színezős feladat

Rajtra készen a Bebiciklizés csapata

Térkép az ajánlott kerékpáros útvonalakról Debrecenben

Köszönjük a rendezvény szervezésében résztvevő partnereink segítségét: DMJV Önkormányzata, DKV, H-B Megyei Balesetmegelőzési Bizottság (OBB), Közlekedés Biztonságáért Alapítvány, jobringa.hu.

Köszönjük Rácz Gábor túravezetőnek a Bebiciklizés szakszerű vezetését és a Gabi Triál-nak a sátrat és a pad garnitúrát a jobringa.hu-nak!

Tekerjünk továbbra is minden nap, legyen minden napunk autómentes!