Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

AZ ELMÚLT ÉV TERMÉSÉBŐL

mkdebrecen - 2015-02-25
2014, debrecen és környéke, magyar kerékpárosklub debrecen

Ha bárki megkérdezné, hogy mi a TOP5 debreceni esemény 2014-ből, ami a debreceni területi szervezet aktivistái szerint (is) kiemelt figyelmet érdemel, akkor ezeket sorolnánk fel:

  • Kerékpáros napot tartottunk tavasszal egy általános és ősszel egy középiskolában. A bebiciklizés igazi élmény volt a gyerekeknek.
  • Új korszak nyílt a debreceni közlekedés történelmében! Megszületett Debrecen első úttesten kialakított kerékpáros infrája a Füvészkert utcai bringasáv. Részletes útmutatóval szolgálunk a felhasználóknak.
  • A MODEM kulturális központnál már évek óta lobbiztunk egy bringatárolóért. Most egy nagyvállalat közbenjárása nyomán végre megszülethetett igazán dizájnos formában.
  • Kerékpár és sóderszállító teherautó tragikus találkozásából minden közlekedőnek okulnia kell! Ezért született az alábbi írásunk.
  • A városi főutak lassú járművel való keresztezését tiltó táblákból párat a Közútkezelő minden bizonnyal a mi kitartó nyomásunkra olyanokra cserélt, amik a kerékpárosokat már nem tartóztatják fel.


Persze a lista sokkal hosszabb lenne, ha nem korlátoztuk volna önkényesen. Ha kíváncsi vagy, mit csináltunk még 2014-ben, nézd vissza cikkeinket a honlapon vagy görgesd át a közösségi oldalunk idővonalán a bejegyzéseinket.

Országos viszonylatban pedig beszéljen inkább ez a kisfilm:


A múlt évnek csak egy részét mutatja be a videó. Ha részletesebben is érdekel, hogy mivel foglalkoztunk 2014-ben, itt olvashatsz munkánkról.
2014-ben sok olyan bringás fejlesztés valósult meg, melyekért évekig harcoltunk. De a java még hátra van! Támogasd idén is 1%-oddal a Magyar Kerékpárosklubot, hogy tovább dolgozhassunk a kényelmesebb bringázásért!


Köszönjük! Találkoz(z)unk 2015-ben is!