Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

BAM! - BRINGÁS REGGELI BESZÁMOLÓ ÉS KÉPEK!

mkdebrecen - 2013-02-28
bam

Kígyózó sorokra lehetett figyelmes az, aki péntek reggel a Tourinform pavilon környékén járt. Idén ősszel ugyanis ismét (immár 8. alkalommal) a Bringázz a munkába!” kampány nyitó eseményeként terülj-terülj asztalkámmal vártuk a munkába, iskolába kerekező debrecenieket a Magyar Kerékpárosklub csapatával. Az előző napi esős, komor időt már csütörtök estére sikerült elűznünk, így pénteken friss, vidám hangulatban és napsütésben szolgálhattuk fel az ígért bringás reggelit.
Csapatunkkal már reggel 6.00-kor a reggeli helyszínén szorgoskodtunk, hogy a kezdésre minden a helyén a legyen. A lekváros papucsok és pogácsák felszolgálásra kész állapotba kerüljenek, és elkészüljön az első néhány kancsó frissen főzött tea is. (Ez utóbbi csodálatos retro napközis ízéről MK-s csapatunk lelkes tagja Andi gondoskodott.) 06.30-kor nyitottuk ki az alkalmi bringás étkezdénket és elkezdődött a reggeli. Hangos szóval, kedvesen invitáltuk az arra járó bicajosokat, hogy legyenek vendégeink, majd reggelizés közben szóval tartottuk őket, és arról beszéltünk, hogy miért is vagyunk itt, mi is az a Bam! kampány, és miért is jó hozzá csatlakozni. Természetesen a Magyar Kerékpárosklubról is sok szó esett, és nem hallgattuk el a klubtagság előnyeit sem.
A reggeli közepette azonban nemcsak a bringázók fizikai és szellemi jólétéről gondoskodtunk, hanem frissítővel láttuk el a kiszáradt bringaláncokat is, a guminyomás optimalizálásával pedig igyekeztünk megnövelni a kerékpárok haladási sebességét, hogy mindenki időben oda érhessen a munkahelyére, vagy ahová szeretne.

Aki esetleg most nem tudott velünk a reggelizni, az ne búslakodjon, tavasszal ismét jövünk, akkor lesz majd lehetőség a pótlásra.

A reggeliről készült képeket itt nézhetitek meg:

https://picasaweb.google.com/110995065138603699754/BamBringasReggeli2012Szeptember21?authuser=0&authkey=Gv1sRgCL2Djsu1r-zS1wE&feat=directlink