Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

BAM! BRINGÁS REGGELI 2013 TAVASZÁN

mkdebrecen - 2013-05-09
bam, bam! bringázz munkába kerékpárosklub, bringás reggeli

Miután csapatunk szerda estére mindent sikeresen előkészített, nem volt más hátra, mint hogy a „Bringázz a munkába!” (Bam!) kampány keretében, másnap ismét reggelivel várjuk a bringával munkába illetve iskolába igyekvő debrecenieket.

Persze csütörtök kora reggel még fel kellett készíteni a Tourinform pavilon környékét is a kerékpárosok fogadására, de miután elrendeztük a kakaós csigákat, a teás üvegeket, a Magyar Kerékpárosklub ismeretterjesztő anyagait és a küllőprizmáinkkal együtt a matricáinkat, valamint a Kontra Projekt mesteremberei is felállították szervizállomásukat már kezdődhetett is - sokak örömére - a “bringás ügyfélfogadás”.

Alig néhány perc múlva már láthattuk, hogy az immár hagyománnyá váló (9. alkalom) reggelire, nem is kell feltétlenül hangos szóval invitálnunk az arra járó bicajosokat, sokan ugyanis célirányosan erre vették útjukat! Ez a céltudatosság később meg is látszódott abban, hogy alig másfél óra elteltével elfogyott a szponzoraink által előzetesen biztosított közel 300 db tea illetve 350 kakaós csiga, amit ezután (kétszer is) friss pogácsával igyekeztünk pótolni!

Mindenesetre önkénteseink így - egészen délelőtt 9 óráig - könnyebben koncentrálhattak arra, hogy bemutassák a kampány és a klub céljait, felhívják a figyelmet - egyebek mellett - a küllőprizma fontosságára és ha úgy látták jónak, továbbirányítsák a kerékpárosokat a gyorsszervíz irányába, ahol a kiszáradt bringaláncokat, a guminyomás optimalizálását és egyéb könnyebben elvégezhető javítást kaphattak (a bringák).


Mindezek hatására napsütésben, kellemes beszélgetés és falatozás után, biztonságosan tekerhetett mindenki tovább a munkájába vagy ahová bringája vitte, hiszen a reggeli után továbbra is tart még a Bam! tavaszi kampánya amely keretében még 2 hétig tekerhetsz a nyereményekért!

Aki esetleg most nem tudott velünk a reggelizni, az ne búslakodjon, ősszel ismét jövünk, kampánnyal és reggelivel!


Kapcsolódó anyagok: civishir.hu (cikk), dehir.hu (cikk/videó), haon.hu (cikk/videó), vagy.hu (cikk/galéria/videó), bicaj.debrecen (galéria), MK Debrecen picasa (galéria), Kontra Projekt (galéria)

Köszönjük a sajtó munkatársainak valamint a szponzorainknak, hogy segítették és segítik munkánkat:


A Tourinform pavilont a debreceni Tourinform irodától kaptuk kölcsön, a szponzorok megjelenéséhez a szükséges engedélyekkel hozzájárult Debrecen Városa.

A péksüteményt helyi pékségtől vásároltuk.