Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

DEBRECENI BRINGAEXPO 2015

mkdebrecen - 2015-03-22
aktivista, bringaexpo, debrecen, kitelepülés, önkéntesek, rendezvény, utazási vásár

Egyszer volt, hol nem volt...Debrecenben Bringaexpó 2015.


A rémhírek ellenére, elég sok látogatót vonzott a rendezvény... és nem a rossz idő miatt. Sokan a soron következő Bringás reggeli időpontja után, akit pedig nem ez érdekelt, ők a tavaszi Critical Mass-ről érdeklődtek. Mindenki örömmel fogadta válaszként, hogy nagyjából már csak egy hónapot kell várni.


Szívesen vették, ha kaptak matricákat, amiket büszkén fognak felragasztani bringájukra, jelezve ezzel bizonyos mértékű tiszteletüket a Klub tevékenysége előtt, illetve alázatukat, és elhivatottságukat a bringás társadalomban.
Örömmel vették a
Kétkeréken Debrecenben kiadványt is, hisz nagyon sok hasznos tanácsot, túralehetőséget tartalmaz. És boldog volt, aki megkaphatta a MK Kerékpáros Kisokos kiadványt. Persze, ennek letöltési lehetősége is nagy boldogságot okozott számukra, hisz ebből okosodhatnak pl. KRESZ terén is.
Voltak, akik még nem hallottak a Magyar Kerékpárosklubról egyáltalán... Ők kikerekedett szemmel, érdeklődve hallgatták,
miről is szól a munkánk. Sokan érdeklődtek a klub-tagságról. Ezen érdeklődők, mivel az internet világában nem megkérdőjelezhető... szívesebben vették a webcímet, hadd kutakodjanak még, hadd járhassanak alaposan utána, és szívesen csatlakoznak.
A fő ok a csatlakozási vágyra a sok-sok kedvezmény, illetve a biztosítás volt.
A standunknál megálló bringások többsége nagy érdeklődést mutatott az igazán lényeges szabályokra koncentráló falunk olvasása, tanulmányozása iránt, mellyel kapcsolatban nagyon érdekes kérdéseket, és tanulságos történeteket is hallhattunk.


Voltak, akik tolmácsolták tiszteletüket aziránt, hogy mily korán kelünk fel például akkor, amikor Ők bringás reggeliként mosollyal társított kakaós csigát, és kedves bringás skandálásokat hallhatnak a Főtéren tőlünk... Egy külföldön bringázó magyar pár igazán értékes élményeket, boldog, mosolygós perceket okozott és még adományt is tett a ládába, fényvisszaverő nadrágszárösszefogóért cserébe, aminek az átadását egy következő delikvensre ruházta át.



Köszönet, hogy ott lehettünk!