Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

KERÉKPÁROS FÓRUM DEBRECENBEN 2013 ŐSZ

mkdebrecen - 2013-09-19
aktivista, balesetmegelőzés, érdekvédelem, rendezvény, szemléletformálás, találkozó

A kerékpárosok érdekeinek képviselete és a törekvés közös céljaink megvalósítására évek óta ad feladatot a Magyar Kerékpárosklub aktivistáinak és szimpatizánsainak Debrecenben.

A bringások helyzete folyamatosan változik, csakúgy mint a klub és a debreceni területi szervezet is.


A debreceni kerékpáros érdekképviselet, szemléletformálás helyzetét éppen ezért szeretnénk bemutatni, értékelni, a további lehetőségeket átgondolni, ötleteket és javaslatok gyűjteni. Ugyanakkor fontosnak tartjuk a területi szervezet működésének bemutatását is, valamint aktivista- és taglétszámának növelését, mind rövid, mind hosszútávon.

Gyertek el 2013. szeptember 26-án (csütörtök), 18:00-tól az Ifjúsági Házba (Debrecen, Simonffy u. 21. | Kis terem) és hallgassátok meg, hogyan is áll a helyi bringás érdekképviselet!

Rövid prezentációban bemutatjuk majd az elmúlt időszak aktivitásait, aztán pedig a jövő lehetőségeiről szeretnénk beszélgetni minden érdeklődővel. Bringázást népszerűsítő programok, szemléletformáló események, balesetmegelőzés, bringás infrastruktúra, önkormányzati együttműködés, turisztikai lehetőségek, önkéntes munka és sok más érdekes téma lesz terítéken.

Aki részt szeretne venni a találkozón az kérjük ne felejtse el bejelölni magát az alábbi eseménylinken: https://www.facebook.com/events/167518540104646/

Beszámoló a tavaszi fórumról: http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/4109_eltekeres_debrecenben
Az eseményen szívesen látjuk a sajtó képviselőit is!