Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

KERÉKPÁROS KISOKOS NYOMTATOTT FORMÁBAN DEBRECENBEN

mkdebrecen - 2013-04-07
debrecen, gyakorlati tanácsok, kezdő bringás, kisokos, közlekedés, kresz, lakatolás, magyar kerékpárosklub debrecen, szállítás, tévhitek eloszlatása

 Az egyre gyarapodó kerékpárosok táborában, egyre többen jönnek rá arra, hogy mint az utakon a közlekedésben résztvevő egyénként (esetleg csoportként) nem csak jogai vannak a kerékpárosnak, de kötelezettségei is.

Ezzel az olvasmányos füzetecskével, az MK-Kisokossal szeretne segíteni a Magyar Kerékpárosklub - azon belül pedig a debreceni területi szervezet - abban, hogy a munkába/iskolába tekerés ne feltétlenül sietős, a biciklis öltözködés ne átgondolaltalan, a kerékpáros sportolás vagy a családi/baráti/egyéni biciklitúra ne feltétlenül fárasztó és kényelmetlen, a kerékpár birtoklása pedig ne körülményes hanem... biztonságos, jól átgondolt, hatékony, egyszerű, kényelmes, mások tapasztalataira épülő és a közös szabályoknak megfelelő legyen.

Kerékpáros Kisokos ismeretterjesztő kiadványunk letölthető (nyomdai pdf) és megtekinthető (online pdf) illetve személyesen is elvihető (jó minőségű nyomtatott):