Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

KÖZÖS ÖTLETELÉS A HELYI BRINGÁS ÉRDEKKÉPVISELET JÖVŐJÉRŐL - 2013. MÁRCIUS 7.

mkdebrecen - 2013-02-28
magyar kerékpárosklub debrecen

A kerékpárosok érdekeinek képviselete és a törekvés közös céljaink megvalósítására évek óta ad feladatot a Magyar Kerékpárosklub aktivistáinak és szimpatizánsainak Debrecenben. A bringások helyzete azonban sok tekintetben megváltozott, a klub sem pont olyan, és a debreceni területi szervezet sem, mint amikor útjára indítottuk.

A debreceni kerékpáros érdekképviselet, szemléletformálás helyzetét éppen ezért szeretnénk újraértékelni és a további lehetőségeket átgondolni, amihez a ti segítségeteket is kérjük.

Gyertek el 2013. március 7-én (csütörtök), 17:30-tól az Ifjúsági Házba (Debrecen, Simonffy u. 21. | Kis terem) egy közös ötletelésre a helyi bringás érdekképviselet jövőjéről!

A helyszínen egy rövid prezentációban bemutatjuk majd az elmúlt időszak aktivitásait, aztán pedig a jövő lehetőségeiről szeretnénk beszélgetni minden érdeklődővel. Bringázást népszerűsítő programok, szemléletformáló események, baleset-megelőzés, bringás infrastruktúra, önkormányzati együttműködés, turisztikai lehetőségek, önkéntes munka és sok más érdekes téma lesz terítéken.

Aki részt szeretne venni a találkozón az kérjük regisztráljon az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/d/1UIP39W7b8a2cYCq1AsdVSDW-x3p0irP73eYBudaW1QI/viewform

Köszönjük!