Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

MOBILITÁS DEBRECENBEN

mkdebrecen - 2015-09-14
2015, autómentes nap, debrecen, magyar kerékpárosklub debrecen, mobilitási hét

Közkívánatra! Hosszabbítás! Részletek lentebb!

Az Európai Mobilitási Hét ez évi témája, a multimodalitás, intermodalitás arra szólítja fel az embereket, hogy kombinálják a közlekedési módokat, mert így sokszor gyorsabban és kellemesebben utazhatnak. Ha okosan választjuk meg a használni kívánt közlekedési eszközt, azzal pénzt takaríthatunk meg, javíthatjuk az egészségünket és jót teszünk a környezetnek is - csak egy kis jóakarat kell, hogy kipróbáljunk valami újat. A helyes választással, a váltással és a kombinálással a hasznunkra fordíthatjuk az utazást.

A következő játékkal szeretnénk elérni, hogy te a biciklizést válaszd!



  • #1. BRINGÁZZ!
    A 2015-ös Európai Mobilitási Hét során szeptember 16-tól egy héten keresztül (szeptember 22-ig) fogadjuk a magadról és kedvenc kétkerekűdről készült fényképet, hogy a segítségetekkel népszerűsítsük a kerékpározást, mint az egyik legmobilisabb választást!
    Nem kell ide feltétlenül kritikus tömeg. És városkerülésre sincs ok, csak annyit tegyél, amit megannyi sorstársad naponta csinál: közlekedj kerékpárral!
    Bringázz a Mobilitási Héten, de akár egész évben, bizonyítsd be magadnak és másoknak is a környezetedben, hogy a kerékpározás egy reális alternatíva.

  • #2. FOTÓZZ!
    Ha már úgyis nyeregben érzed magad, készüljön rólad ezen a héten fénykép, és küldd be e-mailben a Magyar Kerékpárosklub Debreceni Területi Szervezetének az mkdebrecen@gmail.com címre. A beküldött képeket kiállítjuk a közösségi oldalunk galériájában a beküldési határidőt követően, hogy elkezdődhessen a verseny...
    Beküldési határidő:
    2015.09.22. 24:00-ig
    Fényképfogadás feltéleleit a játékszabályoknál olvashatod!

    Meghosszabbítottuk a #2-es szakaszt egy héttel!
    Közkívánatra a képbeküldési szakasz:
    2015.09.16. 00:00 - 2015.09.29. 24:00

  • #3. GYŰJTS!
    Lájkokat!
    A fényképek beküldését követően létrehozott nyilvános album és a közösségi média segítségével elkezdődik az igazi megmérettetés: 1 héten keresztül lehet a fényképedre a lájkokat gyűjteni. Megosztani, szorozni, összeadni ér... a következő 7 nap folyamán. Nyugodtan szólj barátaidnak, ismerőseidnek, rokonoknak - minden szavazat számít!
    Lájkvadász-szezon:
    2015.09.23. 00:00-tól 2015.09.30. 24:00-ig
    Lájkvadászat feltéleleit a játékszabályoknál olvashatod!

    Elcsúsztattuk a #3-es szakaszt egy héttel!
    Közkívánatra a lájkvadász-szezon:
    2015.09.30. 00:00 - 2015.10.07. 24:00

  • #4. NYERJ!
    Alapvetően máris nyertél... bringával közlekedtél!
    De komolyan... Ha fotódat beküldöd, ajándékokat is nyerhetsz! Minden, a megadott határidőig beküldött fotó lájkvadászaton vesz részt. A közösségi szavazás nyilvános és a korábban már említett határidővel lezárul, hogy utána (értesítve a nyerteseket) egy nyilvános eseményen átadásra kerüljenek az
    értékes ajándékcsomagok (lásd lent).



Tehát ne feledd:

Az Európai Mobilitási Hét során kövesd az 1-es és a 2-es pontokban leírtakat. Aztán vess be mindent a 3-as pont alapján, hogy a 4-es pontban te legyél a nyerő!

Dobd fel a bringádat valamivel a kép készítése közben, térj el a megszokott képbeállításoktól és légy kreatív! Alkalmad a fényképezésre lesz bőven a hét során, hiszen:

Vasárnap pedig egy városismereti verseny keretein belül ellátogathatsz a Nagyerdei Stadion környékén megrendezett városi Autómentes Nap eseményeire, ahol velünk is találkozhatsz!

Móka-kacagás, bringával az eljutás, de csodás!

Kedden pedig a főtéren várunk majd egy kis bringás reggelire!



Játékszabályok:

  • A játék ideje alatt egy résztvevő 1db jpg, png, bmp, gif, stb. formátumú képet küldhet be e-mail csatolmányként. Az e-mail üzenetnek tartalmaznia kell a résztvevő nevét, települését, születési dátumát, e-mail és telefon elérhetőségét. A levél tárgya tartalmazza a "2015_kritikus_mobilitas" címkét (másold ki innen).
  • A hozzánk beküldött személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, és a szavazás lezárását követő (a nyeremények átvételére megszabott) 30 napos határidő elteltével megsemmisítjük.
  • A Magyar Kerékpárosklub Debreceni Területi Szervezete a választás eredményéről a nyerteseket azonnal e-mailben értesíti.
  • A beküldő felelősséget vállal azért, hogy fényképe nem sérti harmadik személy személyiségi, szerzői, vagy egyéb jogait.
  • A játékban résztvevők a kép beküldésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit, és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a beküldött képeket (szerzőjük nevével ellátva) a Magyar Kerékpárosklub Debreceni Területi Szervezetének közösségi (Fb, G+) galériájában kiállítsuk, továbbá egyesületi dokumentumokban felhasználjuk.
  • A fénykép beküldésével a résztvevő hozzájárul, hogy képe korlátlan ideig nyilvánosan elérhető maradjon.
  • Lájkokat, illetve szavazatokat a közösségi oldal nyilvánossági és megosztási feltételeit kihasználva lehet. Csak valós személy szavazata számít! Oldal, csoport szavazata nem számít bele a versenybe. A képekről a versenyszakasz lezárultával biztonsági mentés készül, bizonyítandó az adott időben aktuális szavazatszámokat és a verseny szabályosságát.
  • A résztvevő a kép beküldésével kijelenti, hogy rendelkezik a közlés jogával.
  • A résztvevő tudomásul veszi, hogy a beadott kép elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség őt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Nyeremények és nyertesek:

Rang

Nyeremény

Név

Eredmény

1.

- 1 éves Kerékpárosklub-tagság
- "I bike DB" póló
- kerékpáros kiegészítők: bokapánt, fénycső, foltjavító, matricák
- térképek és Kerékpáros Kisokos

Maklári Fruzsina209
2.

- "I bike DB" póló
- kerékpáros kiegészítők: bokapánt, fénycső, foltjavító, matricák
- térképek és Kerékpáros Kisokos

Úri Katalin111
3.

- "I bike DB" póló
- kerékpáros kiegészítők: bokapánt, matricák

Mikecz Katalin96


A képek alapját a Debrecen Cycle Chic szolgáltatta


Bringára fel! Képet készíts! Lájkokat kapj! Nyerj!