Facebook Instagram Youtube

Dél-Pest: Hírek

WEKERLEI NAPOK

Pere - 2013-09-16
dél-pest, kitelepülés, wekerle

Óriási érdeklődés a Magyar Kerékpárosklub iránt a Wekerlei Napok Zöld Utcájában

A Kerékpárosklub Dél-Pesti Területi Szervezet és önkéntesei nagy erőkkel települtek ki a Wekerlei Napok vasárnapi programjára, a Zöld Utcába.

A szombati özönvíz után az időjárás kegyes volt hozzánk: kellemes, napos idő várt bennünket a Kós Károly téren, ahol nagyon sok látogató fordult meg a nap során.
A Kerékpárosklub sátra pontgyűjtő helyként KRESZ-totóval várta a felnőtteket és a gyerekeket, a legkisebbek futóbringán próbálgathatták tudásukat, míg a nagyok megismerhették a Dél-Pesti Területi Szervezet koncepcióját a Wekerle-telep egyirányú utcáinak megnyitására a kerékpáros forgalom előtt.

KRESZ totónkat körülbelül 150 ember töltötte ki,köztük 80 gyerek, kiváló eredménnyel. Az elsőbbségadási viszonyok, a táblák felismerése szinte teljesen hibátlan volt mindenkinél. A kitöltők jellemzően az életkori megkötésekben hibáztak, például arra nem tudták a választ, hogy hány éves kortól lehet 10 éven aluli gyermeket kerékpáron szállítani. Sokan vittek Kisokos kiadványt és a Kerékpárosklub többi anyaga iránt is nagy volt az érdeklődés.

Elmondhatjuk, nagyon sikeres és jó hangulatú rendezvényen vehettünk részt. Nagyon szépen köszönjük a Wekerlei Társaskör meghívását, jövőre is megyünk!