Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

LÁSS JÓL! KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI AKCIÓ DEBRECENBEN IS

mkdebrecen - 2013-04-10
debrecen, közlekedésbiztonság, láthatóság, magyar kerékpárosklub debrecen, matrica, prizma

>> Az akció lezárult! <<

Hamarosan Debrecenben is elérhetőek lesznek a “LÁSS JÓL!” akciónk matricái. Íme egy rövid ismertető a kampányról:

"Megelégeltük, hogy balesetveszélyes tárgyak találhatóak a kerékpáros útvonalainkon, melyek - főleg este, rossz látási viszonyok között - veszélyeztetik a kerékpárral közlekedők biztonságát. Ezért a 3M-mel összefogva és az ÚT-ŐR Kkt. segítségével országos akciót indítottunk Facebook közösségünk bevonásával. Fényvisszaverős matricákat adunk azoknak a bringásoknak, akiket szintén zavarnak ezek az állapotok, és szeretnének aktívan tenni ellene. Ők vállalják, hogy kiragasztják ezeket a prizmás matricákat, majd fotóval dokumentálják azt." További tudnivaló az akció közös oldalán olvasható!

Debreceni példa a Medgyessy sétány póznáinál:



A különbség a két kép között:

Fontos megjegyzés:
Folynak az egyeztetések az debreceni önkormányzattal, hogy a matricák kihelyezésére engedélyt adjanak. Egyelőre büntetés jár minden kiragasztott matricáért. Kérjük várjatok türelemmel, amíg sikerül engedélyt szereznünk. A helyek regisztrálása addig is gőzerővel folyhat!
Kiegészítés (2013.05.30.): Mivel az önkormányzat nem engédelyezte a matricák kihelyezését, a térképen belinkelt illetve az albumban látható képeken a matricák csak a szemléltetés miatt lettek felhelyezve.

Az alábbi térképen regisztráltuk a debreceni veszélyes helyeket.

Tekintsd meg Picasa-albumunkat a lehetséges helyszínekről matrica nélkül és matricával!


LÁSS JÓL Debrecen - Közlekedésbiztonsági akció nagyobb térképen való megjelenítése