Miért jó tagnak lenni?

Akár több ezer forint kedvezményhez is juthatsz a tavaszi nagygenerál során klubtagságiddal!

Címkék:

Kerékpárosklub klubtagságival ezekben a szervizekben várnak kedvezményes árakkal. Most érdemes kiváltani a tagsági kártyát, hiszen több ezer forint is visszajárhat. A kedvezmény sok helyen kerékpárokra, alkatrészekre, kiegészítőkre is érvényes, így tagdíjad többszörösét is visszakaphatod!

KERÉKPÁRSZERVIZEK ÉS ÜZLETEK

Ha a térképen nem találsz kerékpárüzletet a környékeden, de lenne ötleted, keresd fel! Kérd meg, töltsék ki az alul található 1 oldalas együttműködési szerződést, és küldjék el nekünk. Mi már aznap visszapostázzuk, így pár napon belül már az új helyen is érvényesítheted a kedvezményt.


Klubtagságival rengeteg más kedvezmény és szolgáltatás is megillet:

Bővebben is érdekel?


LÉGY TE IS PARTNERÜNK

Csatlakozz kedvezményadó hálózatunkhoz: Ha szolgáltató vagy, vagy ismersz olyat, aki szeretne a hálózatunkhoz csatlakozni, töltsd le az együttműködési szerződést, töltsd ki két példányban és juttasd el az irodánkba! (postacímünk: Magyar Kerékpárosklub 1133 Budapest, Kárpát utca 48.) Amint megérkezik a szerződés, mi is aláírjuk és föltesszük a megadott információkat az üzletedről szolgáltató partnereink közé. A szerződést és az üvegajtóra ill. ablakra kiragasztható "Kerékpárosklub kedvezményadó hely" matricával együtt visszapostázzuk a levelezési címedre. Kérjük, ragaszd ki a matricát és tedd ki az logónkat a honlapodra. Ha bármilyen kérdésed merülne fel, írj bátran az info(kukac)kerekparosklub.hu címre.
 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy a bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add a Kerékpárosklubnak adód 1%-át! Az 1% felajánlásról mindent megtudhatsz itt.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár az egész országban. Belépéshez kattints ide!