Facebook Instagram Youtube

Akár több ezer forint kedvezményhez is juthatsz a tavaszi nagygenerál során klubtagságiddal!

Akár több ezer forint kedvezményhez is juthatsz a tavaszi nagygenerál során klubtagságiddal!
2015.03.20
A tavaszi nagygenerál során akár teljes éves tagdíjad árát is visszakaphatod, ha partnerüzleteinkben végezteted el a munkát! A kedvezmény sok helyen kerékpárokra, alkatrészekre, kiegészítőkre is érvényes, így tagdíjad többszöröse is visszajuthat pénztárcádba!

Kerékpárosklub klubtagságival ezekben a szervizekben várnak kedvezményes árakkal. Most érdemes kiváltani a tagsági kártyát, hiszen több ezer forint is visszajárhat. A kedvezmény sok helyen kerékpárokra, alkatrészekre, kiegészítőkre is érvényes, így tagdíjad többszörösét is visszakaphatod!

KERÉKPÁRSZERVIZEK ÉS ÜZLETEK

Ha a térképen nem találsz kerékpárüzletet a környékeden, de lenne ötleted, keresd fel! Kérd meg, töltsék ki az alul található 1 oldalas együttműködési szerződést, és küldjék el nekünk. Mi már aznap visszapostázzuk, így pár napon belül már az új helyen is érvényesítheted a kedvezményt.


Klubtagságival rengeteg más kedvezmény és szolgáltatás is megillet:

Bővebben is érdekel?


LÉGY TE IS PARTNERÜNK

Csatlakozz kedvezményadó hálózatunkhoz: Ha szolgáltató vagy, vagy ismersz olyat, aki szeretne a hálózatunkhoz csatlakozni, töltsd le az együttműködési szerződést, töltsd ki két példányban és juttasd el az irodánkba! (postacímünk: Magyar Kerékpárosklub 1133 Budapest, Kárpát utca 48.) Amint megérkezik a szerződés, mi is aláírjuk és föltesszük a megadott információkat az üzletedről szolgáltató partnereink közé. A szerződést és az üvegajtóra ill. ablakra kiragasztható "Kerékpárosklub kedvezményadó hely" matricával együtt visszapostázzuk a levelezési címedre. Kérjük, ragaszd ki a matricát és tedd ki az logónkat a honlapodra. Ha bármilyen kérdésed merülne fel, írj bátran az info(kukac)kerekparosklub.hu címre.
 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy a bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add a Kerékpárosklubnak adód 1%-át! Az 1% felajánlásról mindent megtudhatsz itt.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár az egész országban. Belépéshez kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron