Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

DEBRECENI KÖZLEKEDÉSI SZOKÁSOK FELMÉRÉSE 2016

mkdebrecen - 2016-07-04
kérdőív, magyar kerékpárosklub debrecen

Debrecenben és vonzáskörzetében élők közlekedési szokásainak felmérése 7 percben. Mindenki véleménye számít, nem csak a rendszeresen kerékpárral közlekedőké!

Kedves Közlekedő!

Kíváncsiak vagyunk Debrecen és a környék lakóinak közlekedési szokásaira! Éppen ezért készítettünk egy kérdőívet, amelynek a kérdéseire adott válaszokból remélhetőleg a közös jövőnkre is hatással bíró folyamatokra lehetünk majd befolyással. Olyanok is bátran töltsék ki a felmérést, akik csak nagyon ritkán vagy egyáltalán nem közlekednek kerékpárral, értékes számunkra a véleményük!

Azonosításodra és egyéb kényes információra nincs szükségünk, így ilyen kérdéseket sem teszünk fel. Csakis a közlekedési szokásokkal, kerékpárhasználattal és tárolással kapcsolatban kérjük azt a 7 percet a napodból!



>> KÉRDŐÍV <<


Köszönjük a segítségedet és külön köszönjük, ha ezt az kérdőívet továbbítod más ismerősödnek, munkatársadnak is!

A kérdőív a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. és a Magyar Kerékpárosklub aktivistáinak együttműködésével született még 2014-ben, az eredeményei itt találhatóak. Ebből kiindulva szeretnénk látni mennyire változtak a preferenciák az eltelt 1 - 1.5 év alatt. A felmérés 2016. augusztus 7-ig (éjfél) tart, később az eredményekről beszámolunk itt a honlapunkon is.