Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

IDÉN TAVASSZAL IS BRINGÁZZ A MUNKÁBA!

mkdebrecen - 2013-04-25
bam

Ismét elindult a Bringázz a munkába! (Bam!) kampány 2013. április 22. és május 25. között Debrecenben is! A kitartó havazás elmúltával, az esőzések alábbhagyásával és a napsütéses idő beköszöntével épp itt az ideje, hogy ismét tekerjen mindenki egy kicsit, ha kell hát akkor a munkába!

Regisztrálj a kampány honlapján (ha eddig még nem regisztráltál) és rögzítsd a megtett alkalmakat és kilométereket a honlapon található közlekedési naplódba. Ha a kampányidőszak alatt teljesíted a legalább nyolc - saját magad által igazolt - tekerést, az okleveled mellé nyerhetsz a kampányzáró nyereménysorsoláson a sok-sok bringás holmi közül egy ajándékot is (akár 2 retúr repjegyet is Amszterdamba)!

Ne feledd! A kampány keretén belül ismét mindenkit szeretettel vár a Magyar Kerékpárosklub debreceni területi szervezete egy bringás reggelire a kossuth-téri Tourinform pavilonnál, ahol szokásunkhoz híven nemcsak harapnivalóval szolgálunk majd, hanem igyekszünk megválaszolni minden városi kerékpározással kapcsolatos kérdésedet is, a Kontra Projekt jóvoltából a bringád gyorsszervízét is megoldjuk.

A reggeli időpontja: 2013. május 9. csütörtök 6:15 és 9:00 között
A reggeli helyszíne: Debrecen, Kossuth tér - Tourinform Pavilon
Csatlakozz az eseményhez!

Szóval nyeregre fel! Lepjük el az utakat és bringázz velünk Te is a munkába!

Bővebb információ a regisztrációról itt érhető el!
Játékszabályok egyéni résztvevőknek itt olvashatóak!
Játékszabály vállalatoknak, cégeknek itt tanulmányozható!
Kiváncsi vagy az eddigi debreceni bringás reggelikre? Tekintsd meg a tavalyi beszámolónkat!


A „Bringázz a munkába!” (Bam!) kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg a Kerékpáros Magyarország Program keretében, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint a kampány kezdeményezője és a védjegyoltalom jogosultja hozzájárulásával.