Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

KÖZLEKEDJ ÖKOSAN! – DEBRECENI KERÉKPÁROS PROGRAMOK - 2011. SZEPTEMBER 16-22.

mkdebrecen - 2011-09-15

Az Európai Mobilitási Hét most is, mint minden évben szeptember 16-a és 22-e között kerül megrendezésre, a fenntartható mobilitás jegyében. Ez alkalomból a Magyar Kerékpárosklub Debreceni csapata egy egész hetes rendezvénysorozattal készül, melyben a Mobilitási Hét – Közlekedj ÖKOsan! jelmondatának megfelelően az alternatív és környezetbarát városi közlekedési eszközt „szemünk fémét” a kerékpárt kívánjuk népszerűsíteni.

Szeptember 16. péntek - a Mobilitás heti programsorozatunkat egy különleges „Bebiciklizéssel” nyitjuk! E nem mindennapi kerekezés keretében DMJV Önkormányzatának képviselő-testületéből összeállt csapatot avatunk be a biciklizés biztonságos világába rövid elméleti, valamint gyakorlati oktatás révén.
Ez Bebiciklizéses időpont ugyan betelt, de senkinek sem kell keseregnie, mert a lesz még Bebiciklizés a programsorozat keretében!

Szeptember 17. szombat - szinte egy egész napot szentelünk a fenntartható közlekedési módoknak (kerékpár, tömegközlekedés) a bemutatására, és szűkebb-tágabb környezetünk védelmének a Csapó Korzón megrendezésre kerülő Mobilitási Nap keretében.


Szeptember 19. hétfő - 18.00 Bebiciklizés
Szeptember 20. kedd - 18.00 Bebiciklizés
Szeptember 21. szerda - 18.00 Bebiciklizés

Szeptember 22. csütörtök - EURÓPAI AUTÓMENTES NAP
6.00-9.00 Bringás reggeli a Kossuth tér Tourinform Pavilon
17.00-19.30 Esti Bringás Piknik zenével és egyéb meglepetésekkel a Déri tér lezárt útszakaszain
19.30-21.30 Filmvetítés - Baltazár Dezső tér

Támogatónk: DMJV Önkormányzata

A részletekkel hamarosan jövünk!