Facebook Instagram Youtube

Debrecen: Hírek

RENGETEGEN REGGELIZTEK

mkdebrecen - 2016-05-30
bringás reggeli, kerékpárosklub bringás reggeli, magyar kerékpárosklub debrecen

Az idei reggelire sokan nagyon felkészültetek és biztosra mentetek. Már jóval a kezdés előtt többen vártátok, hogy elkészüljünk és megkapjátok a reggeli mellé (kakaós csiga, Cserpes Trúd, Sió rostos ital) remekül sikerült matricánkat, tanácsainkat és a rögtönzött kerékpár szerelést.

A korán megéhezettek gyülekezete

Az időjárás végig remek volt és aktivistáink alig győzték a rohamot, hogy az érkezőknek ne kelljen sokáig várakozni. Bár ez se volt gond, mert már szinte piknik hangulat alakult ki, senki nem volt türelmetlen: hangulatos beszélgetések, tréfálkozások tették még örömtelibbé a reggelire várakozást.



600 adagra készültünk, 800-an jöttetek 

Mert sor az volt most is, a lelkes debreceni kerékpárosok jöttek és reggeliztek támogatóink jóvoltából, amiért nekik ezúton is hálásak vagyunk. És köszönjük, hogy sokan adományaitokkal lehetővé tettétek, hogy továbbra is legyen anyagi fedezete más rendezvényeinknek és az őszi reggelinek. Reméljük akkor is jó idő lesz és az idei 600 adagos reggelit, amire 800-an vártatok, talán akár 1000-re is megemelhetjük. Összességében jó időben remek hangulatú kerékpáros reggelivel tudtuk megvendégelni a lelkes debreceni kerékpárosokat.
Madárlátta reggeli
Örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek, támogattatok minket, köszönjük a támogatók hozzájárulást és az önkéntesek munkáját.
Veletek ősszel ugyanitt, addig is remek kerékpározást!
Reméljük látunk titeket más rendezvényünkön is.


Megjelenések (találd meg magad):


A debreceni Kerékpárosklub Bringás Reggelit támogatták: 





Együttműködő partnereink voltak: