Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Mit tehet a kerékpározás a városért? Cities-4-People előadásunk

Május 03-án a Műegyetem rakparton tartott előadást mérnökünk a főváros által szervezett Cities-4-People projekt Mobilitási Műhelyében arról, hogy hogyan segítheti az élhetőbb város létrehozását a kerékpárral való közlekedés.

A Cities-4-People (Városok az emberekért) projekt célja emberközpontú közlekedési fejlesztések támogatása közösségi tervezésen keresztül, a helyi lakosság igényeinek, ötleteinek bevonásával. Májustól októberig változó helyszíneken lehet találkozni a DumaPart Busszal, ahol előadásokon lehet részt venni, helyi problémákról, ötletekről lehet beszélgetni.

Az első alkalmon a Magyar Kerékpárosklub részéről Molnár Berta adott elő arról, hogy hogyan válhat zöldebb, egészségesebb, több örömet nyújtó lakóhellyé a város, ha a közlekedés tervezésénél az ember kerül középpontba, amihez jó eszköz a kerékpárral való közlekedés támogatása.

Berta prezentációját itt, vagy csatolt dokumentumban nézhetitek meg.

A következő alkalom a Batthyány téren lesz júniusban. Reméljük, az a program már a közönség számára is elérhető időpontban lesz. Infókért kövessétek a projekt oldalát!

 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

  • Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.
  • Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!
  • Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!
  •