Facebook Instagram Youtube

Észak-Pest: Hírek

MEGTARTOTTUK A II. MK TAGNAPOT IS

Stefidzsi - 2011-09-15

A múltkorinál is nagyobb érdeklődés övezte a szeptember 10-én megrendezésre került 2. MK Tagnapot. A program ezúttal is hasonló volt: reggel 9-kor nekiláttunk a Szilas-patak melletti KRESZ-pálya takarításának. Folytattuk a szegélyek megtisztítását a gaztól, levágtuk a még megmaradt belógó ágakat.


Tucatnyi dolgos tag végezte a munkát, többeket feleségük, gyerekeik kísértek – így kialakult egy kisebb „játszósarok” is a fűben. A nagyobb létszám miatt gyorsabban is végeztünk: már 1 órakor befejeztük az egész pályát.

Ebédelni ismét az Attila utcába mentünk, ezúttal elnökünk, László János készített nekünk lecsót, amit hamar mind megettünk, a későn jövők már csak a bográcsot tunkolhatták. 


Az ebédre még többen kilátogattak hozzánk, a finom lecsó mellett elsősorban azért, hogy a VOCA projektről beszélgessünk pár szót. János ismertette a programot, a jelentkezésre majd később kerül sor.

Ismét jó hangulatban, eredményes munkával töltöttük a napot. A pálya ránk eső része kész, most már az önkormányzat, illetve támogatók segítségét várjuk a további szépítéshez, felújításhoz.

Az elvégzett munka után büszkén körbejártuk a pályát:

Az esemény galériáját ide kattintva nézhetitek meg.