Facebook Instagram Youtube

HA VÁSÁROLNI MÉGY

Címkék: gyakorlati tanácsok Kisokos tanácsok tippek


Vásárolni bringával is lehet – hiszen a csomagok szállítására rengeteg lehetőség van. Bevásárlásunk szállítására használhatunk hátizsákot, de előre, vagy csomagtartóra szerelhető kosárban a puha, vagy törékeny holmik is könnyen szállíthatóak. Csomagtartóra rögzíthető táskákban akár 10-20 kilogrammot is el lehet vinni. Elindulás előtt győződjünk meg arról, hogy a teher megfelelően rögzített-e.

Bringával Boltba kampányunkat azért indítottuk, hogy felhívjuk az üzletek, boltok figyelmét a kerékpáros vásárlók növekvő számára. Arra buzdítjuk őket, fogadják örömmel a kerékpárral érkezőket, építsenek számukra jól használható bicikliparkolókat.

Tudtad?

Eleged van a vacak küllőgyilkos bringaparkolókból? Hogy jobb megoldás híján a korláthoz kell lakatolnod? Hogy a biztonsági őr rádszól, ha nem jó helyen hagyod a biciklid - miközben nem lehet a kijelölt helyen normálisan lezárni azt? Most te is tehetsz a tarthatatlan állapotok ellen! Vegyél részt Bringával Boltba kampányunkban!

/sites/default/files/imagecache/680px_szeles/bringavalboltba.jpgTetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!Töltsd le a teljes Kisokost PDF formátumban!

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.