Tagsági akció 2020 tél

Ha vásárolni mégy


Vásárolni bringával is lehet – hiszen a csomagok szállítására rengeteg lehetőség van. Bevásárlásunk szállítására használhatunk hátizsákot, de előre, vagy csomagtartóra szerelhető kosárban a puha, vagy törékeny holmik is könnyen szállíthatóak. Csomagtartóra rögzíthető táskákban akár 10-20 kilogrammot is el lehet vinni. Elindulás előtt győződjünk meg arról, hogy a teher megfelelően rögzített-e.
 
Bringával Boltba kampányunkat azért indítottuk, hogy felhívjuk az üzletek, boltok figyelmét a kerékpáros vásárlók növekvő számára. Arra buzdítjuk őket, fogadják örömmel a kerékpárral érkezőket, építsenek számukra jól használható bicikliparkolókat. 
 

Tudtad?

Eleged van a vacak küllőgyilkos bringaparkolókból? Hogy jobb megoldás híján a korláthoz kell lakatolnod? Hogy a biztonsági őr rádszól, ha nem jó helyen hagyod a biciklid - miközben nem lehet a kijelölt helyen normálisan lezárni azt? Most te is tehetsz a tarthatatlan állapotok ellen! Vegyél részt Bringával Boltba kampányunkban!

 


Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

 

 

Töltsd le a teljes Kisokost PDF formátumban!