Facebook Instagram Youtube
Kisokos főoldal

MIÉRT KÖZLEKEDJ BICIKLIVEL

Mert gyors és kiszámítható!
Átlagos városi távokon kerékpárral juthatsz el a legegyszerűbben és leggyorsabban az úticélodhoz. Nem kell dugóban rostokolni, parkolót keresni, nagyokat kerülni, autóbuszra várni. Utazásod percre pontosan tervezhető, mindig kiszámítható.

Mert költségkímélő!
A kerékpározás a legolcsóbb közlekedési mód. Egy városi közlekedésre alkalmas egyszerűbb kerékpár és a szükséges kiegészítők már 3-4 tank benzin árából megvásárolhatók, a fenn- tartási költségek minimálisak. Minél többet kerékpározol, annál többet spórolsz az utazási költségeiden!

Mert egészséges!
A kerékpározás hatásos fogyókúra, a legolcsóbb fitnesz, a leg- hatékonyabb egészségmegőrző: csökkenti a szívinfarktus és daganatos megbetegedések kockázatát, levezeti a stresszt és jó közérzetet biztosít.

Mert környezetkímélő!
Bringával sok esetben elkerülhető az autóhasználat. Nem szeny- nyezed a levegőt, kis helyen is elférsz, és zajt sem keltesz. Ezzel magadon kívül másoknak és a jövő generációinak is jót teszel.

Mert kombinálható!
A kerékpározást közösségi közlekedéssel kombinálva még nagyobb távolságokat tehetsz meg kényelmesen. Nagyobb vá- rosokban a közösségi kerékpároknak köszönhetően akár saját bringára sincs szükséged, hogy az utolsó kilométereket kerék- párral tehesd meg.

Mert bringázni jó!
Kerékpározni élmény. A bringázás szabadsága, öröme és előnyei miatt garantáljuk, hogy többé le sem akarsz szállni a kerékpárról. Egyetlen más közlekedési eszköz sem nyújt ilyen kikapcsolódást, felfrissülést egy kemény nap után.Figyelem

Támogasd adód 1%-ával a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját!


Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.