Támogasd adód 1%-ával a klubot!

Miért közlekedj biciklivel

Mert gyors és kiszámítható!

Átlagos városi távokon kerékpárral juthatsz el leggyorsabban és legegyszerűbben az úticélodhoz. Nem kell dugóban rostokolni, parkolót keresni, nagyokat kerülni, autóbuszra várni. Utazásod percre pontosan tervezhető, mindig kiszámítható.

Mert költségkímélő!
A kerékpározás a legolcsóbb közlekedési mód. Egy városi közlekedésre alkalmas egyszerűbb bicikli már 2-3 tank benzin árából megvásárolható. A szükséges kiegészítők 5-10 ezer forintba kerülnek, a fenntartási költség minimális. 

Mert egészséges!
A kerékpározás  a legjobb fogyókúra, a legolcsóbb fitnesz, a leghatékonyabb egészségmegőrző: csökkenti a szívinfarktus és egyéb megbetegedések kockázatát, levezeti a stresszt és jó közérzetet biztosít.

Mert környezettudatos!

Bringával nem szennyezed a levegőt, kis helyen is elférsz és zajt sem keltesz. Ezzel magadon kívül másoknak és a jövő generációinak is jót teszel.

Mert bringázni jó!
A bringázás adta szabadság, öröme és előnyei miatt garantáljuk, hogy többé le sem szállsz a kerékpárról. Egyetlen más közlekedési eszköz sem nyújt ilyen kikapcsolódást, felfrissülést egy kemény nap után.
 
 

Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

 

Töltsd le a teljes Kisokost PDF formátumban!