Facebook Instagram Youtube
Kisokos főoldal

HOGYAN ÖLTÖZZ

Címkék: gyakorlati tanácsok Kisokos öltözködés tanácsok tévhitek tippek

Nyugodtan kerékpározhatsz abban a ruhában, amiben amúgy is elindulnál. Átlagos városi távokon, átlagos városi biciklivel nem kell a közlekedési módhoz öltöznöd, nyugodtan öltözz az úticélodhoz. Figyeljünk a lobogó vagy elálló ruharészekre, nehogy a kerék vagy lánc bekapja őket. Hagyományos és kiváló módszer a nadrág szárának lefogására a ruhacsipesz, gumi, tépőzár, de olcsón lehet kapni bokára pattintható fényvisszaverős szalagot is. A szoknyavédő pedig megakadályozza, hogy a szoknya becsípődjön a küllők közé.

Hidegebb időben öltözködj rétegesen, hogy ha meleged lenne útközben le tudj venni néhány ruhadarabot. Télen sem lehetetlen a tekerés, ekkor azonban fokozottan ügyelj az izüleleteidre! Mindenképp húzz kesztyűt, a térded és a derekad pedig lehetőleg még egy réteggel védd - lehet kapni kifejezetten kerékpáros térd- és derékmelegítőket, amikben kényelmesen lehet tekerni.

A téli tekerésről még itt olvashatsz többet.

Ha esik, a megfelelő sárvédő és az esőkabát kombinációja csodákra képes!Tudtad?


A bizonyíték arra, hogy kerékpáron közlekedve sem vagyunk kénytelenek túlzó kompromisszumok meghozatalára az öltözködésben a Cyclechic.hu Facebook oldala és Instagramja, ahol a szerkesztők teljesen hétköznapi emberek példáján keresztül mutatják be, hogy miként lehetünk általános utcai öltözetben kétkeréken is stílusosak.Figyelem

Támogasd adód 1%-ával a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját!Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.