Facebook Instagram Youtube
Kisokos főoldal

A KEZDŐ LÉPÉSEK ÖSSZEGEZVE

Címkék: gyakorlati tanácsok Kisokos tanácsok tippek

  • Szerezz be egy kerékpárt vagy tedd működőképessé a már meglevőt! Ezen kívül csupán egy megfelelő lakatra és lámpákra lesz szükséged.
  • Nézd meg a településed kerékpáros térképén - amennyiben van ilyen - hogy hol van olyan kerékpáros útvonal, ahol zavartalanul tudnál kerékpározni. Némi helyismerettel az átlagos térképeken is választhatsz magadnak útvonalat.
  • Gurulj pár próbakört hétvégén a környékbeli utcákon, akár tekerj el egy szokványos úticélodhoz is (pl. munkahely) - kényelmesen, nyugodtan, körültekintően.
  • Látogass el a Bebiciklizés oldalunkra, ahol megnézheted, hogy hol és mikor tartjuk a legközelebbi Bebiciklizést, ahol segítünk neked elindulni.
  • Hasznosítsd tapasztalataidat hétköznap is! Biciklizz el a közeli boltba vagy ismerősödhöz. Tekerj egy nap munkába is. Később próbálj meg egyre több utat biciklivel megtenni.
  • Mindig körültekintően lakatolj!

Tudtad?

A Bringázz a Munkába kampányt a Magyar Kerékpárosklub szervezi. A kampány célja, hogy minél több embert ébresszünk rá arra, hogy kerékpárral közlekedni jó, valamint a kerékpár működőképes alternatívát jelent a munkába járásnál.


Figyelem

Támogasd adód 1%-ával a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját!


Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.